Представники проєктної команди УІПА Erasmus+ проєкту UA-Talent-UP взяли участь у тренінговому тижні в University College Leuven-Limburg (Бельгія)

 

Добіг кінця тренінговий тиждень в University College Leuven-Limburg в кампусі Діпенбек, місто Хасселт, Бельгія.

Тренінговий тиждень відбувався в рамках проєкту ERASMUS+ CBHE - UA-Talent-UP «Розвиток підприємливості, креативності та міжкультурних компетенцій для забезпечення високої якості викладання в Україні», в якому взяли участь керівник постійно діючої групи з інтернаціоналізації та проєктної діяльності УІПА Роман НЕСТЕРЕНКО та доцентка кафедри економіки та менеджменту Юлія ДУДНЄВА.

Наші делегати разом з представниками Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, Міжнародного європейського університету, Львівської національної академії мистецтв, Українського католицького університету, Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя та НГО «Інноваційна генерація» працювали над проблематикою розвитку підприємливості, креативності та міжкультурних комптенцій для забезпечення високої якості викладання в Україні.

В рамках тижня мобільності було проведено тренінг з використання методики Lego Series Play для розвитку креативності та комунікаційних навичок, Insights discovery workshop, тренінг з використання Business games та Blocks challenge game у навчальному процесі, презентацію міжнародних проєктів University College Leuven-Limburg (Бельгія), Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця та Міжнародного європейського університету.

Представники команди УІПА поділились власним досвідом реалізації проєктів міжнародного співробітництва для розвитку креативності та підприємливості, які були реалізовані в нашій Академії.

Також учасники тижня мобільності мали унікальну можливість відвідати один із найсучасніших технокампусів Європи ‒ Corda Campus. Це місце, де народжуються нові ідеї, втілюються інноваційні проєкти та формуються майбутні лідери технологій.

Що найбільше вразило:

‒ інноваційна інфраструктура: сучасні лабораторії, коворкінг-зони, простори для проведення зустрічей та конференцій;

‒ екосистема стартапів: більше 250 компаній з різних галузей, від IT до біотехнологій, співпрацюють, обмінюються ідеями та створюють нові продукти;

‒ можливості для навчання: постійні тренінги, семінари та зустрічі з провідними експертами галузі.

Завершенням надзвичайно продуктивного та мотивуючого тижня був хакатон «How to implement Entreprenerial Education in your organisahion?», який став чудовою платформою для обміну знаннями та досвідом, а також для натхнення на нові досягнення у сфері підприємницької освіти.