Участь делегації УІПА у міжнародній конференції «Internationalisation as the Key to Resilience and Rebuilding: First year of Twinning»

 

Представники Української інженерно-педагогічної академії проректор з наукової роботи, професор кафедри інформаційних комп’ютерних технологій і математики УІПА, Олександр КУПРІЯНОВ та керівник Постійно діючої робочої групи з інтернаціоналізації та проєктної діяльності УІПА, старший викладач кафедри іншомовної підготовки, європейської інтеграції та міжнародного співробітництва Роман НЕСТЕРЕНКО відвідали 9 червня міжнародний захід, присвячений річниці програми Twinning «Інтернаціоналізація – шлях до стійкості та відбудови: річниця Твінінг», що проходив на базі Національного університету «Львівська політехніка».

Конференція була організована Cormack Consultancy Group і була присвячена річниці програми Twinning.

В рамках міжнародної ініціативи Twinning Українська інженерно-педагогічна академія налагоджує відносини з PHWT Private Hochschule für Wirtschaft und Technik (Приватний університет бізнесу та технологій), що розташований в Німеччині у землі Нижня Саксонія.

На конференції було презентовано стратегію Твінінг на 2023-2024 рр. та 6 кращих кейсів університетів України в контексті налагодження співпраці в межах програми Twinning.

Також представники УІПА долучилися до брейнстормінг сесії: пріоритети, потреби, майбутні проєкти та шляхи для внутрішньої та міжнародної співпраці; панельної дискусії: як університетам стати рушіями регіональної та секторальної відбудови та спеціальної нетворкінг-сесії.