Освітянську спільноту УІПА запрошують долучитись до вебінару щодо питань мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні

 

Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні запрошує освітянську спільноту Української інженерно-педагогічної академії долучитись до роботи вебінара на тему «Виняткові заходи щодо інтеграції освітян України за проєктами з мобільності у вищій освіті в Європі за Програмою Еразмус+ на період війни в Україні».

Онлайн-захід відбудеться 17 травня, початок о 16:00 за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Мова вебінару: українська.

Цільова аудиторія:

− інституційні координатори Еразмус+;

− керівники закладів та працівники;

− відповідальні за міжнародну співпрацю закладів вищої освіти України.

Реєстрація обов’язкова , форма відкрита до 15:00 16 травня. 

У випадку додаткових питань команда НЕО в Україні просить звертатись до менеджера Катерини Жданової, +38 093 773 43 92, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

З метою створення умов для підтримки освітян України у період війни в межах затверджених Директив Європейського Союзу E+/NA/DIR/2022/017, E+/NA/DIR/2022/019 та E+/NA/DIR/2022/021 Європейська Комісія інформує про здійснення виняткових заходів за проєктами напряму КА1 – Міжнародна мобільність у сфері вищої освіти, спрямованих на сприяння інтеграції представників з України до освітнього процесу в європейських університетах на період війни.