Здобувачів УІПА запрошують взяти участь в Онлайн школі EU Study Days-2024

 

EU Study Days (Єврошколи) -це освітній проєкт Представництва європейського Союзу в Україні, який надає можливість старшокласникам, студентам та аспірантам дізнатися більше про Європейський Союз та відносини мiж ЄС та Україною від ключових європейських та українських експертів у цій сфері. Проєкт сприяє розвитку мережі української молоді для комунікації, обміну досвідом, співпраці і впровадження спільних ініціатив.

Проєкт реалізується ГО «Молодіжна альтернатива», Львівським національним університетом ім. Івана Франка. Харківським національним університетом ім. Семена Кузнеця.

Під час навчання в Онлайн школі EU Study Days-2024 учасники прослухають відео лекції та візьмуть участь у вебінарах від провідних спікерів, серед яких дипломати й експерти з ЄС та України. Формат передбачає активні дискусії та живе спілкування.

Навчання програма онлайн-школи включатиме вивчення:

  • Історії ЄС;
  • Основних інституції та цінностей ЄС;
  • Викликів та досягнень європейської інтеграції України.

Провідні європейські та українські експерти, дипломати розповідатимуть про взаємовідносини Україна-ЄС, основні принципи вступу до ЄС, підтримку України Європейським Союзом (військову, гуманітарну, економічну, фінансову тощо), пріоритети допомоги допомоги ЄС у відбудові післявоєнної України, ознайомлять з програмами та проєктами ЄС в Україні. Учасники також опанують навички, які потрібні, щоб побудувати успішну кар’єру, ознайомлять з освітніми та культурними програмами та багатьма іншими можливостями для молоді у ЄС.

Більше інформації за посиланням.