УІПА виграла новий Erasmus+ проєкт EUComplianceM4UA

 

Шановні колеги, співробітники, здобувачі, друзі!

Раді повідомити Вам, що Українська інженерно-педагогічна академія у складі консорціуму виграла новий міжнародний Erasmus+ проєкт EUComplianceM4UA «Впровадження європейського підходу до комплаєнс-менеджменту у вищій освіті в Україні».

Проєктний консорціум:

Університет прикладних наук Вісмар (Німеччина)

Португальський університет ім. Інфанта Д. Енріке (Португалія)

Хіміко-технологічний університет в Празі (Чеська Республіка)

Вища школа підприємництва та адміністрації в Любліні (Польща)

Центральноукраїнський національний технічний університет (Україна)

Ізмаїльський державний гуманітарний університет (Україна)

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця (Україна)

Донецький національний університет внутрішніх справ (Україна)

Українська інженерно-педагогічна академія (Україна)

Проєкт EUComplianceM4UA спрямований на посилення співпраці між закладами вищої освіти ЄС та України.

Основна увага проєкту зосереджена на впровадженні європейського підходу до комплаєнс-менеджменту зі стратегічною метою підвищити рівень академічної доброчесності, міжнародного менеджменту, підприємництва, ділової етики та правових аспектів у менш досвідчених українських ЗВО. Ініціатива є відповіддю на нагальну потребу в поточній глобальній та європейській інтеграції і передбачає значний внесок у відновлення та майбутню ефективність українського бізнесу.

Цілі:

Вдосконалення методів викладання: проєкт спрямований на вдосконалення механізмів викладання та оцінювання, забезпечення якості, управління, інновацій в українських вищих навчальних закладах шляхом інтеграції методологій комплаєнсу ЄС.

Доступна комплаєнс-освіта: підвищення доступності та якості освіти з комплаєнс-менеджменту у сфері підприємництва, менеджменту та права в українських ЗВО для сприяння адаптації до вимог європейського ринку праці.

Сприяння стабільності працевлаштування випускників українських університетів: забезпечити стабільність можливостей працевлаштування для випускників українських університетів в умовах європейської інтеграції та глобалізації за допомогою комплаєнс-компетенцій.

Сприяння цифровій трансформації: сприяти цифровій трансформації у викладанні комплаєнс-менеджменту в українських партнерських ЗВО за допомогою інноваційних інструментів, таких як futurebook (електронна книга), подкасти, відео та рішення для гейміфікації.