Українська інженерно-педагогічна академія запрошує відвідати свою локацію на Ночі науки

 

Українська інженерно-педагогічна академія запрошує всіх бажаючих взяти участь у загальноміському заході «Ніч науки», що відбудеться цієї суботи 18 вересня.

У будь-який зручний для вас час з 16:00 до 22:00 години ви можете прийти до УІПА та взяти участь у наступних інтерактивних, цікавих і пізнавальних науково-популярних заходах:

  1. СУЧАСНІ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ В КОЖНОМУ ДОМІ

Можливість участі в експерименті із застосуванням лабораторно-демонстраційного стенду, призначеного для демонстрації та практичної реалізації енергозбереження, застосування нетрадиційних джерел енергії.

  1. ЦИФРОВА ВИСТАВКА «GENERATIVE ART»

Поєднання цифрових технологій та комп’ютерних наук дозволить зануритися в світ нового мистецтва. Відвідавши нас, ви затамуєте подих від сучасних цифрових картин та зможете намалювати свою особисту унікальну цифрову картину.

  1. ЦІКАВА ХІМІЯ

Знайомство із сучасними хімічними технологіями. Можливість участі в демонстрації роботи установки екстракції (лабораторна імітація процесу отримання олії екстракційним методом). Презентація цікавих хімічних дослідів. Можливість активної участі в миттєвому приготуванні замороженого соку з його подальшою дегустацією.

  1. «ПІЗНАЙТЕ СЕБЕ, ПІДВИЩТЕ СВОЮ САМОЕФЕКТИВНІСТЬ»

На вас чекає індивідуальна психодіагностика, візуалізація внутрішнього світу, розкриття своїх здібностей, професійне самовизначення, поліпшення відносин з оточуючим світом, повне занурення в світ психології.

  1. КОМП’ЮТЕРНІ 3D-ТЕХНОЛОГІЇ В ДИЗАЙНІ

Знайомство із сучасними комп’ютерними 3D-технологіями. У процесі ознайомлення з тривимірними технологіями ви зможете самостійно розробити об’єкти в програмі тривимірного моделювання, реально виготовити їх за допомогою 3D-принтеру. Знайомство з голографічною пірамідою.

  1. ПАРК ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Завітайте до нашого найнезвичайнішого та найдивовижнішого парку. Ознайомимося з азами педагогічної діяльності, за допомогою інноваційних вправ створимо літак бажань, образ ідеального педагога, човник педагогічних роздумів та сінквейни щодо професійних перспектив!

  1. ІСТОРІЯ ТА ПОДОРОЖІ

Історія та подорожі… Захоплююче поєднання… Можливість навчитися знаходити сліди давніх епох у сучасному світі, розгадувати загадки, які нам залишили далекі предки… Познайомитися з історією розвитку людства від давнини до сучасності. Якщо вас цікавить історія різних країн і регіонів, історичне краєзнавство, ви захоплюєтесь подорожами та пам’ятками культури різних епох, то вже сьогодні ви маєте можливість поринути у світ середньовіччя: взяти участь у лицарських поєдинках, побачити історичні костюми тієї епохи. А також ви зможете прогулятися по історичному центру Харкова, дізнатися його таємниці, побачити архітектурні пам’ятки XVIII-XIX ст.

 

Інформаційний буклет «Ночі науки» в УІПА

 

Місто забезпечує безкоштовний трансфер автобусами між локаціями, маршрут з майдану Свободи до Української інженерно-педагогічної академії №4.

 

Вхід вільний!

Чекаємо на вас!