УІПА стала активним учасником міжнародних Erasmus Days 2021

 

Українська інженерно-педагогічна академія у період з 14 по 16 жовтня долучилась до проведення міжнародних Erasmus Days та була одним з активних учасників цієї події. У ці дні було організовано ряд спеціальних онлайн-заходів з можливістю дізнатись про історії успіхів, існуючий досвід та можливості, які чекають на всіх учасників в межах Програми Європейського Союзу Еразмус +.

Erasmus+ – це програма ЄС, яка займається підтримкою освітнього, професійного та особистісного розвитку не лише громадян ЄС, а й інших країн.

Erasmus Days – це можливість зібрати зацікавлену активну студентську спільноту під час святкових, культурних та асоціативних заходів. Кожен учасник мав нагоду побачити, як можна створити низку ініціатив, які формують нові можливості розвитку та освіти в місцевій, професійній та міжнародній спільноті. І саме завдяки низці цих заходів студенти дізнались про можливості, які пропонує Європа в освіті, навчанні та солідарності.

У світлі абсолютно нової програми Erasmus+ 2021-2027, цьогорічні заходи стали незабутнім приводом, щоб показати, як нова програма сприятиме пріоритетам Європейської комісії, таким як інклюзія, сталий розвиток, цифровізація та екологічна стійкість.

Також в рамках Erasmus Days був проведений конкурс у соціальних мережах академії з можливістю виграти цінні призи від Erasmus+. Студенти та співробітники УІПА взяли активну участь у розіграші подарунків й виконали усі умови для того, щоб їх отримати. Вітаємо наших п’ятьох переможців, які отримали круті фірмові подарунки від Національного Erasmus+ офісу в Україні.