Увага абітурієнт!! Реєстрацію на участь у національному мультипредметному тесті продовжено до 19 квітня

З огляду на ситуацію у країні, Міністерство освіти і науки України ухвалило рішення про продовження терміну реєстрації для участі у національному мультипредметному тесті до 19 квітня.

Якщо абітурієнт вже зареєструвався для участі у проходженні ЗНО-2022 (створив кабінет, сформував та надіслав пакет документів), то повторно реєструватись НЕ треба. Найімовірніше, такі абітурієнти вже мають сертифікат учасника ЗНО, тож зможуть заходити на свої інформаційні сторінки  (номер і PIN-код для входу розміщено на сертифікаті), аби отримати всю актуальну інформацію щодо подальших дій. Коли потрібно буде зайти на інформаційну сторінку, Український центр оцінювання якості освіти буде повідомляти на своєму сайті.

У разі якщо абітурієнт ще не отримав сертифікат, хвилюватися не треба: невдовзі команда УЦОЯО повідомить, як отримати номер і PIN-код для входу на свою інформаційну сторінку.

ВАЖЛИВО! Охочі, які зареєструвалися для участі в ЗНО, обов’язково мають у травні підтвердити бажання складати НМТ, а також повідомити організаторам регіон, у якому вони перебуватимуть у липні. 

Більше докладно читайте на сайті УЦОЯО