До уваги вступників! Час для проходження НМТ збільшено до 120 хвилин

 

Команда Українського центру оцінювання якості освіти 28 квітня опублікувала демонстраційний онлайн-варіант національного мультипредметного тесту, щоб учасники змогли ознайомитися з форматом тестування заздалегідь. Тест є змістовим, комплексним,  неперевантаженим і може бути дієвим інструментом відбору вступників до закладів вищої освіти в складних воєнних умовах.

За цей час команда УЦОЯО отримала зворотній зв’язок від освітян, батьків та вступників з основною тезою, що виділеного часу (90 хвилин) замало для його виконання.

Аналіз статистики виконання завдань підтвердив, що збільшення часу на виконання завдань є необхідним. Отже, було прийнято рішення збільшити час на виконання завдань з 90 до 120 хвилин. 

В онлайн-версії НМТ вже оновлено час його виконання, тож тепер можна спробувати свої сили упродовж актуального за тривалістю тесту. 

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 120 хвилин за комп’ютером – завантажте ПДФ-файл демонстраційного НМТ із демонстраційним варіантом НМТ.