Вебінари від «Освіторія» та ЮНІСЕФ для допомоги вступникам 2022

 

Команда Українського центру оцінювання якості освіти у співпраці з «Освіторія» та ЮНІСЕФ запускають на платформі iLearn щоденні безкоштовні вебінари, які допоможуть цьогорічним вступникам розібратися з усіма новаціями вступної кампанії 2022: складанням НМТ, написанням мотиваційного листа та ін.

Їх проводитимуть досвідчені експерти, які повідомлять про те, як відбуватиметься вступна кампанія і що таке мотиваційний лист, зорієнтують потенційних учасників НМТ, на що звернути увагу, готуючись до тесту, які теми повторити, над чим ще потрібно попрацювати. Експерти-предметники розкриють секрети виконання тих чи тих тестових завдань, поділяться лайфхаками щодо правильного розподілу часу під час роботи з тестом, допоможуть вступникам почуватися впевненіше. На платформі iLearn можна буде попрактикуватися виконувати короткі тематичні тести з української мови, математики, історії України. Вони, як і демонстраційний НМТ, будуть корисними для кожного вступника.

Перший вебінар відбудеться 12 травня о 17:00 годині: заступниця директора УЦОЯО Тетяна Вакуленко розповідатиме про всі особливості НМТ і відповідатиме на найпоширеніші запитання. Вебінар можна буде переглянути на платформі iLearn.org.ua  або на YouTube-каналі.