ДОДАТКОВА СЕСІЯ ДЛЯ ПРОХОДЖЕННЯ МАГІСТЕРСЬКОГО ТЕСТУ

 

Шановний вступник!

Повідомляємо, що протягом  7–10 вересня буде проведено додаткову сесію магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК).

Але зауважте, що участь у додатковій сесії  можуть узяти вступники, яких було зареєстровано для проходження МКТ/МТНК, але які з поважних причин не змогли:

  • взяти участі в основній сесії вступного випробування;
  • завершити виконання тесту під час основної сесії вступного випробування (через різке погіршення стану здоров’я вступника або дострокове припинення виконання тесту в тимчасовому екзаменаційному центрі внаслідок виникнення нестандартних ситуацій ).

В період із 22 до 26 серпня включно для участі в додатковій сесії вступникові потрібно подати заяву щодо участі в додатковій сесії до того регіонального центру оцінювання якості освіти,  на території якого розміщено навчальний заклад, який зареєстрував вступника на основну сесію. Зверніть увагу на те, що в заяві обов’язково потрібно вказати місто, у якому вступних хотів би пройти випробування. Також враховуйте, що не в усіх містах, де можна пройти основну сесію магістерських випробувань, буде проведено додаткову сесію, тож вступники мають уважно поставитися до вибору населеного пункту для проходження тестування. 

Більш детальніше на посиланням МКТ/МТНК: як взяти участь у додатковій сесії | Український центр оцінювання якості освіти (testportal.gov.ua)