Кафедра ХТЛПД УІПА провела засідання наукового гуртка

 

На кафедрі харчових технологій, легкої промисловості і дизайну Української інженерно-педагогічної академії 24 листопада було проведено онлайн-зустріч, на якій звітували студенти – учасники наукових гуртків.

Метою проведення такої зустрічі було популяризація наукових досліджень серед здобувачів освіти, створення сприятливого середовища для розвитку наукового мислення, активізації творчих здібностей та залучення студентів до наукових досліджень.

Власні наукові результати студенти доповідали та супроводжували яскравими презентаціями та відео-матеріалами.

Захід став чудовою можливістю для учасників розширити свій науковий кругозір. Студенти не лише представили власні роботи, а й активно обмінялися досвідом та ідеями, ознайомилися із цікавими та актуальними темами в межах своєї та суміжної спеціальності.

Зустріч успішно відобразила високий рівень наукового потенціалу студентів кафедри. Організація подібних заходів сприяє розвитку студентської наукової спільноти та формує позитивний науковий інтерес серед молоді. Завдяки активній участі у таких ініціативах, студенти не лише розвивають свої дослідницькі навички, але й сприяють загальному науковому прогресу у галузі харчових технологій, легкої промисловості і дизайну.

Викладачі кафедри, керівники наукових гуртків висловлюють щиру подяку всім учасникам: здобувачам та викладачам за вагому та плідну роботу та бажають невичерпної енергії, творчого натхнення та успіхів у подальших наукових подорожах.

Дякуємо за спільний шлях до знань та високих досягнень!