Здобувач ННППІ УІПА здобув перемогу на ХХ Чемпіонаті України з карате JKS

 

ХХ Чемпіонат України з карате JKS відбувся 2-3 грудня у місті Дніпро. У цьому Чемпіонаті взяли участь спортсмени провідних клубів України з міста Київ та областей України: Харківської, Житомирської, Київської, Миколаївської, Сумської, Полтавської, Донецької, Луганської та Дніпропетровської.

На Чемпіонаті в нелегкій та конкурентній боротьбі наш здобувач Єгор Волошин посів 1 місце у розділі індивідуальне куміте чоловіки, 2 місце у розділі командному куміте чоловіки у складі збірної Донецької області.

Довідково. Здобувач Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії, магістр спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (гр. БД-Пу23мг) Єгор Волошин, вихованець karate club «BUSHI-DO» з міста Бахмут, член збірної України з карате JKS, який є Майстром спорту Міжнародного класу України, Чемпіоном Світу, 4-х разовим призером Чемпіонатів Світу, багаторазовий призер чемпіонатів Європи, більш 70–разовий чемпіон та призер кубків та Чемпіонатів України.

Вітаємо Єгора з перемогою та бажаємо подальших здобутків!