Доцентка кафедри ФЕЕ УІПА Юлія Олійник нагороджена Подякою міського голови на міському заході «Жінки в науці»

 

З метою популяризації діяльності жінок-науковців та для залучення молоді до наукової діяльності Департаментом у справах сім’ї молоді та спорту Харківської міської ради 18 лютого був проведений науково-популярний захід «Жінки в науці». Захід проводився у безпечному місці з дотриманням всіх вимог безпеки і містив локації всіх закладів вищої освіти міста.

Завідувач кафедри фізики, електротехніки та електроенергетики Української інженерно-педагогічної академії Артем Чернюк, і доценти цієї кафедри Костянтин Бровко і Юлія Олійник чудово показали рівень УІПА. На стенді академії було представлена зарядна станція, що була зроблена співробітниками кафедрами, а також катушка Тесла, яка визвала жваву зацікавленість відвідувачів.

Також до профорієнтаційної роботи долучилися співробітники кафедри маркетингу та торговельного підприємництва та кафедри практичної психології.

Доцент кафедри фізики, електротехніки та електроенергетики УІПА Юлія Олійник отримала подяку Харківського міського голови Ігоря Терехова за плідну роботу з наукового керівництва проєкту Муніципальний енергоменеджмент у м. Вишгород. Вітаємо!