Навчальна наукова лабораторія проєктної діяльності, інтернаціоналізації та медіакомунікацій познайомила студентів з можливостями відеостудії

 

Навчальна наукова лабораторія проєктної діяльності, інтернаціоналізації та медіакомунікацій центру інноваційних освітніх технологій ННІ "УІПА" провела воркшоп, де ознайомила студентів з можливостями відеостудії.

Вступне заняття провів Олександр ПРИСЯЖНИЙ, де ознайомив студентів з різноманітними технологіями, обладнанням відеостудії, зокрема професійними відеокамерами, освітлювальними приладами, мікрофонами, штативами, стабілізатором, монітором та іншим.

Під час зустрічі було детально роз’яснено для чого використовується кожен елемент обладнання. Студенти дізналися про принципи роботи з відеокамерою, про різні види освітлення, мікрофони.

Можливості відеостудії доступні для студентів, які бажають реалізувати свої творчі проєкти, навчальні або експериментальні ролики.

На наступних заняттях учасники зможуть глибше опанувати навички роботи з відеообладнанням та програмним забезпеченням для монтажу. Це чудова можливість отримати практичний досвід роботи з професійною технікою та вдосконалити свої навички у сфері відеопродакшену.