Запрошуємо до участі в інформаційному тижні Програми Erasmus+

 Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у заходах в рамках Інформаційного тижня Програми Erasmus+, які проходитимуть в період з 6 по 10 листопада у м. Києві.

 

 

 

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у заходах в рамках Інформаційного тижня Програми Erasmus+, які проходитимуть в період з 6 по 10 листопада у м. Києві.

6 листопада – День Жана Моне: семінар як подавати заявки на конкурс та реалізувати проекти.

7 листопада – День Міжнародної кредитної мобільності: семінар як готувати заявки на конкурс та реалізувати проекти.

7 листопада – Щорічна конференція «Європейська інтеграція вищої освіти України: Інноваційна політика та урядування в контексті забезпечення якості».

8 листопада – День переможців та виконавців проектів Розвитку потенціалу вищої освіти (CBHE): як управляти та реалізовувати проекти.

9 листопада – Міжнародний Інформаційний день Програми Erasmus+: Розвиток потенціалу вищої освіти (CBHE) – нові конкурси: що нового?

10 листопада – Частина 1. Інформаційний день з Міжнародної кредитної мобільності – співпраця організацій – нові конкурси: що нового?

                          Частина 2. Інформаційний День з індивідуальних можливостей в рамках Програми Erasmus+ для студентів, випускників, викладачів та адміністративного персоналу

Цільова аудиторія заходів: виконавці та команди-переможців проектів, Erasmus+ координатори, відділи міжнародних зв'язків, інші представники вищих навчальних закладів, науково-дослідницьких установ, громадських організацій, роботодавців та інших зацікавлених осіб у модернізації вищої освіти, мобільності та міжнароднії співпраці. 

До участі запрошено представників з EACEA (Бельгія, Брюссель), Національних Агентств та офісів Erasmus+ з різних країн.

Ресєтрація обов'язкова! Форма для участі

Контактна особа: (044) 286-66-68, (044) 332-26-45 – Катерина