Представники команди Enactus UEPA взяли участь у Hackathon 2017 з соціального підприємництва

 Хакатон з соціального підприємництва, у якому взяли участь студенти команди Enactus Української інженерно-педагогічної академії, пройшов 11-12 листопада у Львові.

 

 

 

Хакатон з соціального підприємництва, у якому взяли участь студенти команди Enactus Української інженерно-педагогічної академії, пройшов 11-12 листопада у Львові.

Почався захід з вітального слова Валентини Синенької – керівника чудового та незвичайного офісу, у якому проходив Хакатон. Далі Юрій Лопатинський розповів про своє соціальнє підприємництво та його «Горіховий дім»: з чого все починалось, труднощі, які траплялись на шляху, історія, чому саме ця цільова аудиторія була обрана, та які плани на майбутнє.

Після перерви відбувся тімбілдінг від програмного директора Вікторії Яблонської, яка разповіла про те, як налагоджувати процес роботи і ухилятися від «несподіваних ударів».

Далі на студентів чекала практична робота – створення проекту. Під час створення консультацію надавали різні ментори за сферами «Фінанси», «Фандрейзинг» та «Маркетинг», що допомогало і в одночас збивало, адже у кожного ментора свої поради і незавжди вони збігались.

Під час цієї захоплюючої роботи народився новий проект команди Enactus UEPA «Happy women». Завершуючим етапом роботи став пітчинг проектів. Під час заключного етапу студенти дізнались багато цікавих проектів інших команд, презентували свій проект та отримали рекомендації щодо його покращення.

Команда висловлює подяку академії та організаторам за надану можливість взяти участь у такому захоплюючому заході, на якому панувала дружня атмосфера і відчувалася підтримка як від інших команд, так і від організаторів.