Інтерактивна інформаційна сесія на підтримку Кампанії Генерального Секретаря ООН (UNiTE)

 У рамках проведення заходів на підтримку Кампанії Генерального Секретаря ООН (UNiTE) із боротьби з насильством щодо жінок «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства. Orange the World: #HearMeToo» Програмою сприяння рівності та протидії дискримінації в Україні NDI (США) 6 грудня в УІПА було проведено інтерактивну інформаційну сесію з питань толерантності та недискримінації.

 

 

У рамках проведення заходів на підтримку Кампанії Генерального Секретаря ООН (UNiTE) із боротьби з насильством щодо жінок «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства. Orange the World: #HearMeToo» Програмою сприяння рівності та протидії дискримінації в Україні NDI (США) 6 грудня в УІПА було проведено інтерактивну інформаційну сесію з питань толерантності, недискримінації щодо представників ЛГБТ-спільноти.

Під час проведення заходу учасники та учасниці мали можливість обговорити основні міфи навколо цієї проблематики, виконати практичні завдання, отримати інформацію щодо використання коректної термінології.