Відбулась звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації УІПА

 

12 грудня 2019 року в Українській інженерно-педагогічній академії відбулась звітно-виборна конференція первинної профспілкової організації УІПА з  порядком денним:

  1. Про роботу ППО УІПА за період з 19.12.2014р. по 12.12. 2019р. (доповідач – голова ППО УІПА – Зеленін Геннадій Іванович)
  2. Про роботу ревізійної комісії ППО УІПА (доповідач – голова ревізійної комісії – Рубцова Галина Степанівна).
  3. Про вибори голови ППО УІПА та його заступника.
  4. Про вибори профспілкового комітету ППО УІПА.
  5. Про вибори ревізійної комісії ППО УІПА.
  6. Про обрання делегатів на звітно-виборчу конференцію ХООППОНУ.
  7. Про обрання кандидата до складу обласного комітету ХООППОНУ

У своєму виступі голова профкому Зеленін Геннадій Іванович зазначив основні напрямки роботи профспілкової організації з захисту соціально-економічних інтересів членів профспілки, роботу зі студентами та пільговим контингентом, організаційну роботу.

На конференції виступили члени профспілки – Коваленко О.Е., Литвин О.О., Брюханова Н. О., Скоркін О.О., Бавріна С., які відзначили позитивну роль профспілкової організації в житті академії та студентства, постійну участь профкому в організації всіх  організаційних та спортивних заходів, які проходять в академії, допомогу в складних ситуаціях.

За результатами відкритого голосування на термін 5 років було обрано головою первинної профспілкової організації Української академії – Зеленіна Геннадія Івановича, а його заступником – Трохимчука Сергія Миколайовича.

Також був обраний на 5-річний термін профспілковий комітет в складі 23 осіб.

Вітаємо Зеленіна Геннадія Івановича з переобранням на посаду голови профспілкової організації УІПА та бажаємо плідно відстоювати соціально-економічні інтереси членів профспілки академії.