Нацфонд досліджень почав набір експертів – вчені УІПА запрошуються до участі

 

Національний фонд досліджень України розпочав формування реєстру експертів для проведення наукової та науково-технічної експертизи проєктних пропозицій, що будуть подаватися до Фонду на конкурс проєктів з виконання наукових та науково-технічних досліджень і розробок для отримання грантової підтримки. Фонд запрошує до реєстрації українських та іноземних вчених, які мають науковий ступінь, наукові публікації та досвід дослідницької діяльності.

Залишити заявку можна за посиланням

 

Оцінку проєктів експерти здійснюватимуть як на безоплатній основі, так і з оплатою за проведення експертизи, відповідно до «Норм оплати праці експертів, які залучаються для проведення державної наукової та науково-технічної експертиз, що проводяться за рахунок коштів державного бюджету».

Фонд звертає увагу, що реєстрація як експерта не обмежує право науковця подавати проєктні пропозиції на конкурси. У цьому випадку експерт не буде залучатися до проведення експертизи проєктів у межах конкурсу за тією ж тематикою, за якою він (вона) братиме участь у конкурсному відборі.

 

З усіма питаннями стосовно реєстрації експертів можна звертатися до начальника управління забезпечення грантової підтримки – Поєдинок Наталії Леонідівни на пошти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..