В УІПА впровадили інноваційний підхід до розвитку підприємницьких навичок студентів

 

В умовах самоізоляції та потреби зробити дистанційне навчання максимально цікавим, інтерактивним та корисним в рамках проекту Create Creative Entrepreneurs  програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council, що реалізується в УІПА, для студентів, викладачів та резидентів Центру розвитку креативного підприємництва УІПА стартував ІНТЕРАКТИВНИЙ ТРЕНІНГОВОВИЙ ОН-ЛАЙН КУРС НАВЧАННЯ ПІДПРИЄМНИЦТВУ.

Навчання розраховано на три тижні та поєднує у собі комп’ютерну бізнес-симуляцію VIAL+ та серію спеціальних вебінарів для студентів і викладачів.

Ініціаторами курсу є декан факультету економічних, управлінських та освітніх технологій Ярмош О.В., за підтримки доцента кафедри інформаційних комп`ютерних технологій і математики Бондаренко Т.С., старшого викладача кафедри харчових та хімічних технологій Благій О.С. та керівника навчально-науковий центр довузівської підготовки, інноваційних освітніх технологій та академічної мобільності Нестеренко Р.О. у партнерстві з Компанією інтелектуальних технологій КІНТ (м. Київ).

До курсу доєдналося більше 50 студентів та викладачів Української інженерно-педагогічної академії та інших закладів вищої та фахової передвищої освіти м. Харкова.

Учора, 23.04.2020 р., відбувся стартовий вебінар «Використання бізнес-симуляторів в освітній діяльності і в підготовці підприємців», а вже сьогодні учасники отримають файли-ключі та розпочнуть своє інтерактивне навчання.

Запропонована командам програма-симулятор реалістично моделює діяльність підприємства та його ринкове середовище. У цій комп’ютерній програмі можливо актуалізувати теоретичні знання з управлінських та економічних дисциплін і набути підприємницьких компетентностей для створення власного креативного бізнесу.