З 12 травня розпочнеться он-лайн реєстрація на ЄВІ (ЄФВВ).

 

До уваги вступників на магістратуру!

Реєстрація на єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЄВІ) та єдине фахове вступне  випробування (ЄФВВ) перенесена та триватиме з 12 травня до 5 червня 2020 р. включно та відбуватиметься повністю онлайн.

 

Вступникам на магістратуру у терміни  відведені для реєстрації, необхідно надіслати на офіційну електронну скриньку aЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. Приймальної комісії Української інженерно-педагогічної академії (далі УІПА) наступний перелік документів:

  • заповнена заява-анкета з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка  (далі Анкета) (для її завантаження пройдіть за посилання);
  • документ, що посвідчує особу (паспорт);
  • облікова картка платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків);
  • документ про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);
  • медичний висновок за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі необхідності створення особливих умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання);
  • фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника (із урахуванням норм, наведених у пунктах 3 - 7 розділу III Вимог до відцифрованого образу обличчя особи, фотокарток, що подаються для оформлення або обміну документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, та фотографічного зображення на них, затверджених Міністерством внутрішніх справ України за № 875 від 18 жовтня 2019 року, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 07 листопада 2019 року за № 1146/341117).
  • довідка, видана за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (лише для осіб, які завершують навчання в поточному році у вищих військових навчальних закладах (закладах вищої освіти із специфічними умовами навчання) та персональні дані яких не вносяться до ЄДЕБО(додаток 3 до Порядку організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 05 квітня 2019 року № 441, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 26 квітня 2019 року за № 446/33417 (далі - Порядок); У довідці обов'язково повинні бути вказані реквізити (серія та номер) документа, на підставі якого відбувався вступ.

 

У темі листа вступник обов'язково зазначає прізвище, ім'я, по батькові.

В тексті листа вступник обов'язково зазначає прізвище, ім'я, по батькові (повністю) та номер облікової картки платника податків (за наявності).

 

Подальший етап реєстрації вступника здійснюється відповідальним працівником Приймальної комісії УІПА, який перевіряє представлені документи та надає відповідь про отримання документів та стан прийому документів вступнику на електронну адресу, з якої надійшла інформація. Відповідальним працівником Приймальної комісії УІПА роздруковуються надіслані документи та сформовується особова справа вступника, створюється запит на формування екзаменаційного листка за допомогою спеціального сервісу, здійснюється перевірка відповідності інформації, сформовується екзаменаційний листок, згенеровується реєстраційна картка вступника та повторно звіряється інформація, здійснюється оформлення екзаменаційного листка та відправлення його скан-копії вступнику на зазначену ним електронну адресу в Анкеті.

 

Вступник, в свою чергу,  має перевірити інформацію, зазначену на скан-копії екзаменаційного листка, та в разі виявлення помилок звернутися до Приймальної комісії для з'ясування ситуації.

Оформлений екзаменаційний листок зберігається в Приймальній комісії та видається вступнику особисто. Факт видачі фіксується в журналі видачі екзаменаційних листків.

Оформлений екзаменаційний листок може бути надісланий вступнику засобами поштового зв'язку, у разі якщо вступником зазначено про таку необхідність у Анкеті. В такому випадку у журналі видачі екзаменаційних листків фіксуються реквізити відповідного поштового відправлення.

 

Контактні дані Приймальної комісії Української інженерно-педагогічної академії:

Електронна скринька  для надсилання документів: abit@uipa.edu.ua

Телефон для консультацій: 733-78-43 (9.00-17.00 в будні дні)

Адреса: вул. Університетська, 16 (приймальна комісія - корп. №3), м. Харків, Харківська область.