Відбулося вручення диплому Почесного доктору Української інженерно-педагогічної академії (Doctor Honoris Causa) Йозефу Франку

 

Після відкритої лекції Йозефа Франка 28 вересня на тему «Помилки структурного планування та виконання з урахуванням економічних наслідків з точки зору інженера-будівельника» (Bautechnische Planungs- und Ausführungsfehler im Dachdeckerhandwerk unter Berücksichtigung der ökonomischen und nachhaltigen Auswirkungen aus dem Blickwinkel eines Sachverständigen), що була прочитана on-line, проректор з наукової роботи УІПА Олександр Купріянов вручив диплом Почесного доктора Української інженерно-педагогічної академії (Doctor Honoris Causa) Йозефу Франку, науковцю в галузі будівництва і енергетики з Німеччини.

Оскільки внаслідок карантинних обмежень Пан Йозеф Франк не зміг особисто приїхати в Україну, за дорученням Вченої ради Академії диплом Почесного доктора безпосередньо вручила директор міжнародного відділу Оффенбургзької академії психотерапії Олена Веприцька.

 

Йозеф Франк

Резюме

Народився 03.06.1965 в м Міттенвалде (Баварія, Німеччина).

Закінчив Берлінський університет, магістр бізнес-адміністрування (МВА).

Член і присяжний експерт Ремісничої плати Мюнхена і Верхньої Баварії. Крупний фахівець в галузі покрівельної справи, майстер Гільдії покрівельників, фахівець з управління будівлями. Офіційний державний консультант з енергетики. Член правління Асоціації будівельної індустрії Землі Баварія. Член експертної комісії Мюнхена. Голова спеціалізованого комітету німецької покрівельної торгівлі в Кельні.

Член екзаменаційної комісії з експертизи покрівельного будівництва. Викладач Мюнхенського університету з будівельних технологій і будівельному праву. За особливі заслуги в просуванні покрівельної справи має нагороду Центральної асоціації німецької покрівельної торгівлі.

Давно і плідно працює в сфері освіти як в Німеччині – лектор з контролю за якістю освіти в Рейнському Вестфальском університеті Аахена (RWTH), так і в Україні.

У 2010-2013 рр. був членом екзаменаційної комісії із захисту дипломних та кваліфікаційних робіт іноземними студентами в Харківському національному університеті. Працював консультантом в академічному середовищі УІПА в рамках професійного співробітництва. В даний час є науковим консультантом УІПА в Харкові.

На підставі аналізу наукових досягнень і професійного досвіду пана Йосефа Франка, високого рівня його наукових, професійних і адміністративно-громадських досягнень, а також щільного наукового співробітництва з ним в процесі проведених досліджень і планів подальшої співпраці, Вчена рада Української інженерно-педагогічної академії обрала пана Йозефа Франка Почесним доктором Української інженерно-педагогічної академії (Doctor Honoris Causa).