Участь УІПА у Всеукраїнській стратегічній сесії з підвищення якості освіти

 

25 червня 2021 року у Харкові під головуванням Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета відбулася Всеукраїнська стратегічна сесія «Освіта України – 30. Національний технопарк з підвищення якості освіти». На сесію були запрошені керівники департаментів освіти і науки обласних адміністрацій, ректори закладів вищої та післядипломної педагогічної освіти. Ректор УІПА проф. Коваленко О.Е. співпрацювала у Обговорення моделі Національного технопарку з підвищення якості освіти.

Протягом сесії була проведена низка заходів, одним із найяскравіших з яких була виставка «Освіта Харківщини – 30», де УІПА прийняла участь з своїми демонстраційними матеріалами. Локація УІПА на виставці була комплексною: були представлені освітні і технічні досягнення науковців і студентів, а також міжнародні проекти, що продовжуються в академії. Прикрасою виставки були дівчата з театру моди УІПА, одягнені у плаття власного виробництва.

Міністр освіти і науки України зайшов на локацію УІПА на виставці і поспілкувався з ректором академії. Сергій Шкарлет підкреслив високий і різнобічний рівень досягнень УІПА, а також сфотографувався з нашими моделями.