УІПА запрошує до участі у Національному науково-практичному онлайн-форумі «Наука. Інновації. Якість»

 

Шановні колеги, освітянська спільното!

Українська інженерно-педагогічна академія запрошуємо до участі у Національному науково-практичному онлайн-форумі, який організовано за підтримки Ради молодих учених при МОН України, спільно з Національним аерокосмічним університетом ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», Київським національним університетом технологій та дизайну, Громадською спілкою «Асоціація з розвитку професійної та неперервної освіти», ГО «Академія метрології України», ДП «Інститут проблем управління НАН України», ТОВ «Орган сертифікації ПЕРСОНАЛ-ЕКСПЕРТ».

До участі запрошуються:

− науковці;

− викладачі;

− аспіранти;

− студенти;

− фахівці з інноваційних розробок в різних сферах сучасного суспільства.

Учасники Форуму будуть мати можливість представити результати своїх досліджень та свого досвіду, а також взяти участь в дискусіях. В рамках заходу для аспірантів буде організовано Науковий Хаб, на якому є можливість представити, обговорити, апробіювати результати власних досліджень.

Мета Форуму: представити результати своїх досліджень та свого досвіду у сфері наукових та інноваційних розробок та забезпечення якості технологій та освіти. 

Дата проведення: 9-10 серпня.

Робочі мови форуму: українська, англійська.

Реєстрація учасників 

Реєстраційний внесок: 2 чашки кави = 50 грн. (за кожного учасника)

100% всіх внесків будуть направлені на потреби ЗСУ! 

За результатами роботи Форуму всі учасники отримують сертифікати (0,2 кредиту ЄКТС =6 годин), а матеріали Форуму будуть розміщені в електронному збірнику репозиторію бібліотеки УІПА та надіслані кожному учаснику.

Прийом матеріалів триває до 8 серпня (включно). 

Запрошення