Запрошуємо викладачів УІПА та заклади-партнери на онлайн-тренінг «Професіоналізація педагогів: підходи, структура та стандарти» у рамках проєкту Erasmus+ PAGOSTE

 

Проєктна команда PAGOSTE УІПА запрошує освітянську спільноту Української інженерно-педагогічної академії, викладачів закладів вищої освіти задіяних в професійній підготовці викладачів ПТО, викладачів закладів фахової передвищої освіти та професійно-технічної освіти та всіх зацікавлених в питаннях підготовки викладачів професійної освіти на онлайн-тренінг «Професіоналізація педагогів: підходи, структура та стандарти».

Організатор: Університет Констанца (Німеччина), в рамках Еразмус+ проєту «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні» (PAGOSTE) (No609536-EPP-1-2019-1-DE-EPPKA2-CBHE-SP). 

Дати та час проведення:

− 17 жовтня: з 10:30 до 14:15.

− 18 жовтня: з 10:00 до 13:15.

− 19 жовтня: з 16:15 до 19:45.

Мова: німецька, українська (переклад забезпечується).

Реєстрація на тренінги  відкрита з 28 вересня до 13 жовтня включно і є обов’язковою.

Місце проведення: онлайн-платформа ZOOM.

Зареєстровані учасники отримають перед заходом посилання на онлайн-платформу та програму заходу. Кількість місць обмежена!

Участь безкоштовна. За бажанням учасників і за умови участі у трьох днях тренінгу та ідентифікації на платформі ZOOM під час заходу, будуть видаватись сертифікати в електронній формі за підписом організатора заходу. 

Програма тренінгів  

Будемо раді бачити вас серед учасників!