У бібліотеці УІПА відбувся семінар «Цифровізація для всіх!» в рамках діяльності ініціативи «Академія третього віку»

 

Сьогодні, 7 серпня, в науковій бібліотеці Української інженерно-педагогічної академії було проведено семінар «Цифровізація для всіх!». Участь у семінарі взяли більше 40 місцевих мешканців, співробітників УІПА та прихильників ініціативи «Академія третього віку». Під час семінару було проведено показ  освітнього серіалу «Базові цифрові навички для людей елегантного віку».

Закликаємо всіх, хто потребує розвитку своїх цифрових навичок, до перегляду відповідних освітніх серіалів на порталі  Дія.Освіта. Ви також маєте змогу залишати свої запити на семінари освітньої ініціативи «Академія третього віку» у чергового бібліотекаря наукової бібліотеки УІПА.

Нажаль, чергова повітряна тривога в Харкові завадила проходженню фінального тесту серіалу, та, незважаючи на це, більшість учасників спустилася до сховища, де і продовжила обговорення отриманих знань та складання тесту.

Освітній серіал розроблено з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України для платформи Дія.Освіта, за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні, за фінансування уряду Швеції.