Здобувач факультету енергетики і автоматизації взяв участь як волонтер у встановленні Рекорду Радості у проєкті «Помножимо радість на 1000»

 

Павло КОУЛМАН - здобувач освіти факультету енергетики і Автоматизації - з групи ДЕА-А22приск (куратор – Тетяна ФУРСОВА) брав участь як волонтер у встановленні Рекорду Радості у проєкті «Помножимо радість на 1000»!

Відповідальні молоді волонтери 1 серпня організували привітання для дітей у День Радості.

Мета проєкту -  поставити національний рекорд, під час якого одразу 1000 дітей по всій країні отримають дзвінок-привітання від Морквинки - персонажа, за яким «ховається» діджиталізований педагог.

Цього разу Рекорд Радості встановлено на позначці 512 одночасних підключень, які офіційно зафіксовані представниками Національного Реєстру Рекордів України!

Волонтери дійсно помножили радість на 1000, бо не тільки  близько 500 дітей були щасливі в цей день, а й більше 500 волонтерів були в захваті від чарівного дзвіночка!

Захід відбувся за підтримки Уряду Німеччини, команди технологічного продукту MaPanda, Bini TEAM, Управління у справах сімʼї та молоді Харківської міської ради та Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту Харківської міської ради.

До Рекорду Радості долучилися:

  • більше 500 волонтерів, які стали справжніми Морквинками;
  • близько 500 маленьких українців, що отримали чарівний дзвінок;
  • 5 представників відповідального бізнеса, серед яких Розетка, ITEAHub, Rozum, Study Less Kids, Ізі Бізі, Юниверсал;
  • близько 40 ЗВО України за підтримки профспілки працівників освіти та науки України;
  • 9 волонтерських, благодійних, громадських організацій Rotaract, Rescue now, Litokryl now, AIESECIN Ukraine, Ahead foundation, Ava Volunteer, ГО «Паростки Надії», Hope Ukraine foundation, Sprouts of Hope, Ukrainian Creative radio.

Разом всі об’єдналися і подарували радість дітям України. А кожен учасник рекорду став частиною справжнього дива!