УІПА вітає з Днем міста Харкова

 

Сьогодні свято для кожного справжнього харків’янина – ми відзначаємо День народження нашого найкоханішого, найчарівнішого, найкращого на землі – міста-героя Харкова! Сьогодні йому виповнилось 369 років. Ти ще такий молодий, прекрасний, ти – місто, яке з кожним роком розквітало і розквітає, не дивлячись на жодні рани, які тобі завдають.

Харків’яни – надзвичайні, ми щиро кохаємо своє місто і навіть у такі нелегкі часи ми робимо все, щоб наше місто продовжувало залишатись одним з найкомфортніших та найзатишніших міст.

Цього року, нажаль, ми не можемо відсвяткувати цей день усі разом на найбільший площі Європи – площі Свободи. Але ми точно знаємо, що вистоїмо, що відновимо і відбудуємо Харків, зробимо його ще більш прекрасним і затишним!

З Днем народження, наш коханий Харків! Зі святом, незламні харків’яни!

 

А ще 23 серпня студенти Української інженерно- педагогічної академії взяли участь у патріотичному флешмобі «Незламний Харків», присвяченому 80-тій річниці визволення міста Харкова від фашистських загарбників. Таким чином здобувачі вищої освіти привітали рідне місто зі святом!