Розпочалась переддипломна практика магістрів факультету енергетики і автоматизації УІПА

 

На факультеті енергетики і автоматизації 21 серпня у здобувачів 2-го магістерського курсу розпочалася переддипломна практика.

Студенти із завзятістю почали цей етап свого навчання на різноманітних підприємствах Харківщини зокрема та України в цілому.

Одне з таких підприємств – це АТ «Харківський підшипниковий завод». Здобувачі освіти, які навчаються за освітньою програмою 151 Автоматизація і комп'ютерно-інтегровані технології кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій, разом з керівником практики від академії Наталією Антоненко прибули на підприємство для набуття досвіду, яким із задоволенням погодилися поділитися співробітники заводу, зокрема керівник практики від підприємства Вадим Крауш.

Під час проходження переддипломної практики здобувачі освіти набудуть не лише досвід від професіоналів своєї справи, вони також підвищать свої теоретичні знання та вдосконалять практичні навички, перебуваючи біля станків, що стане в пригоді під час роботи над випускною магістерською роботою.