Завершальна зустріч у рамках циклу профорієнтаційних зустрічей факультету енергетики і автоматизації УІПА з абітурієнтами

 

Ось і добігла кінця низка зустрічей з абітурієнтами 2024 року, яка відбувалася на факультеті енергетики і автоматизації протягом жовтня-листопада в рамках проведення профорієнтаційних заходів серед закладів освіти.

Так, 7 листопада учні комунальних закладів освіти Роганської селищної ради Харківського району Харківської області приєдналися до профорієнтаційного заходу, який був організований представниками факультету енергетики і автоматизації. Декан факультету ЕіА Наталія Антоненко закликала учнів не зупинятися на шкільній освіті, а йти до ЗВО та отримувати вищу освіту. Доцент кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій Олена Черняк продемонструвала презентацію та відеоролики про спеціальності кафедри, розповіла по підготовчі курси та НМТ.

Велика подяка вчителям та особисто начальнику відділу освіти Роганської селищної ради – Ользі Фатєєвій, за організовану зустріч.