УІПА приєднується до ХНУ ім. В.Н. Каразіна

 

Шановні наші здобувачі, викладачі, співробітники та друзі нашої Академії!

Українська інженерно-педагогічна академія розпочинає приєднання до Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

Відповідне рішення було ухвалено цього понеділка, 4 березня, на засіданні Вченої ради ХНУ ім. В.Н. Каразіна. Відтепер ми разом з Університетом писатимемо нашу історію, передаватимемо знання студентам і обмінюватимемося неоціненним досвідом.

Рішенням Вченої ради ухвалено нову назву – Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія» Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, а також ухвалено рішення й про утворення на базі відокремлених структурних підрозділів Української інженерно-педагогічної академії у складі Каразінського університету:

- навчально-наукового професійно-педагогічного інституту (м. Бахмут);

- Кадіївського навчально-наукового інституту гірничих та освітніх технологій.

Ми з обох боків вбачаємо в об’єднанні можливості для спільної праці, навчання, створення потужних спільних освітніх і наукових проєктів. Буде докладено всіх зусиль, щоб об’єднання колективів відбулося на підставі стратегії «win-win» зі збереженням інтересів студентської та науково-педагогічної громадськості наших колективів, традицій, наукового потенціалу та здобутків обох вишів.

Розпочинаємо новий шлях великою міцною родиною!