УІПА провела форум для представників учнівського самоврядування Мереф’янської ОТГ

 

Активісти органу студентського самоврядування «Студентський сенат УІПА» та представники Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності Української інженерно-педагогічної академії 13 березня 2024 року провели на базі Мереф’янської ОТГ форум для представників учнівського самоврядування за спеціальною темою «Побудуй свій професійний імідж».

Головною метою форуму було об’єднання зусиль у напряму забезпечення кар’єрного зростання молоді Харківщини шляхом налагодження постійної взаємодії між учнями закладів загальної середньої та вищої освіти.

Українську інженерно-педагогічну академію представляли:

− студент кафедри практичної психології Кирил КОШАРНИЙ;

− студент кафедри фізики, електротехніки та електроенергетики Дмитро ДЕРКАЧ;

− доцент кафедри економіки та менеджменту Тетяна ОБИДЄННОВА;

− представники Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності Вячеслав ХОМЕНКО та Любов ПІКАЛОВА.

На форумі були присутні представники усіх закладів середньої освіти Мереф’янської громади. Основним завданням заходу було сприяння усвідомленню учнями ролі органів самоврядування у формуванні соціальної активності та професійному становленні. Наприкінці форуму всі учасники отримали іменні сертифікати. 

Окрема вдячність керівництву відділу освіти Мереф’янської ОТГ за сприяння в організації заходу.