Профорієнтаційна робота викладачів кафедри менеджменту у м. Красноград

 22 лютого завідувачка кафедри менеджменту д.пед.н., професор Єльникова Галина Василівна разом з викладачами кафедри менеджменту к.е.н., доцентом Шматько Наталією Михайлівною та к.е.н., доцентом Обидєнновою Тетяною Сергіївною, а також зі студентом гр. ДЕУ-ПОПб16пр. Рябовим Олегом відвідали м. Красноград з профорієнтаційною роботою.

 

 

 

 

22 лютого завідувачка кафедри менеджменту д.пед.н., професор Єльникова Галина Василівна разом з викладачами кафедри менеджменту к.е.н., доцентом Шматько Наталією Михайлівною та к.е.н., доцентом Обидєнновою Тетяною Сергіївною, а також зі студентом гр. ДЕУ-ПОПб16пр.Рябовим Олегом відвідали м. Красноград з профорієнтаційною роботою.

Викладачами було проведено масштабні заходи: демонстрація фільму про академію (студент Рябов О.), презентація «Українська інженерно-педагогічна академія ВНЗ ХХІ століття» (к.е.н., доц. Шматько Н.М.), тренінг «Як бути конкурентоспроможним на ринку праці в Україні» (д.пед. н., проф. Єльникова Г.В.), семінар «Особливості вступу до ВНЗ у 2017 року»(к.е.н., доц. Обидєннова Т.С.).

Викладачами було відвідано два навчальні заклади.

У Красноградському коледжу КЗ «ХГПА» ХОР було проведено зустріч з випускниками спеціальності 014.11 Середня освіта (Фізична культура). Студенти уважно слухали викладачів УІПА, ставили питання, на які отримували вичерпні відповіді. На завершення зустрічі директором технікуму Рябоконем С.І. для викладачів УІПАбуло проведено екскурсіюнавчальним закладом та музеєм коледжу.

У Красноградському професійному ліцеї була проведена зустріч з випускниками спеціальностей «Оператор комп'ютерного набору; секретар керівника» «Штукатур; лицювальник-плиточник; маляр», «Монтажник сантехсистем; електрозварник», для яких додатково було проведено роз’яснювальну бесіду щодо необхідності реєстрації на ЗНО та переліку предметів, результати яких будуть враховані при вступі на спеціальності УІПА.

Наприкінці зустрічей усі випускники були запрошені до Харкова на день відкритих дверей Української інженерно-педагогічної академії.