Студенти-харчовики у ресторані «Старгород» у межах професiйно-практичноï пiдготовки

 

В межах професiйно-практичноï пiдготовки молодших бакалаврiв та бакалаврiв зi спецiальностi «Професiйна освiта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» проведено лекцiю-екскурсiю у ресторанi-броварні «Старгород». Директор закладу Парамонов Олександр Володимирович, як професiонал-практик найвищого рiвня, ознайомив здобувачiв освiти з традицiями та iсторiєю чеського пивоварiння, сучасними технологiями, обладнанням та сировиною для варіння пива рiзних сортiв, продемонстрував органолептичнi властивостi авторських напoïв закладу, приготовлених за чеською рецептурою. За результатами проведеного заняття здобувачі освіти отримали цікаву й корисну інформацію та знання з технології виробництва пива, а також масу позитивних вражень та мотивацію до подальшого професійного зростання у галузі.

Під час зустрічі також розглянуто освітню програму підготовки майбутніх фахівців, отримано рекомендації щодо її вдосконалення та обговорено шляхи подальшого співробітництва.