Як підтвердити участь у додатковій сесії НМТ

 

Упродовж 8-18 липня триватиме перший етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ. Для участі в додатковій сесії НМТ цей етап мають пройти учасники, які:

− зареєструвалися в основний період реєстрації, однак з певних причин не підтвердили на інформаційній сторінці участі в основній сесії (протягом 21 травня – 7 червня та/або 21 червня – 7 липня);

− зареєструвалися в додатковий період реєстрації для участі в додатковій сесії НМТ.

Команда УЦОЯО нагадуєвступникам, що для участі у додатковій сесії потрібно упродовж 8-18 липня заповнити спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ»:

− вибрати із запропонованого переліку спочатку країну чи регіон України, потім населений пункт, у якому або поблизу якого учасник планує перебувати в період додаткової сесії тестування (16-20 серпня);

− зазначити свої прізвище та ім’я;

− обчислити і правильно ввести результат у відповідну комірку, натиснути на кнопку «Взяти участь у НМТ».

Другий етап підтвердження участі в додатковій сесії триватиме упродовж 1-10 серпня. З урахуванням населеного пункту, вибраного під час другого етапу підтвердження участі в НМТ, буде здійснено розподілення учасників за тимчасовими екзаменаційними центрами.

Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 серпня для учасника з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. 

Заплановано, що додаткова сесія НМТ проходитиме у 21 області України та м. Києві. Під час додаткової сесії тимчасові екзаменаційні центри будуть створені не в усіх країнах, у яких буде проведено НМТ в основну сесію.

За кордоном додаткову сесію НМТ буде проведено у таких країнах: Люксембург, Греція, Грузія, Естонія, Канада, Бельгія, Данія, Латвія, Литва,  Португалія, Австрія, Болгарія, Молдова, Польща, Словенія, Хорватія, Словаччина, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, Сполучені Штати Америки, Туреччина, Угорщина, Німеччина, Фінляндія, Франція, Чехія, Швейцарія.