До уваги абітурієнтів! На інформаційних сторінках вже розміщено запрошення на основну сесію НМТ

 

Абітурієнти, команда Українського центру оцінювання якості освіти інформує, що на інформаційних сторінках учасників основної сесії національного мультипредметного тесту вже розміщено запрошення-перепустки. У них зазначено дату, час (за київським часом!) і адресу проведення НМТ.

Зверніть увагу: допуск до тимчасового екзаменаційного центру розпочинається за 30 хвилин і припиняється за 10 хвилин до початку тестування. Учасники, які планують проходити тестування за кордоном, мають зауважити, що в запрошеннях час зазначено за Києвом.

Учаснику НМТ необхідно самостійно сформувати і по змозі роздрукувати запрошення зі своєї інформаційної сторінки  на сайті УЦОЯО. Доступ до інформаційної сторінки здійснюється за логіном і паролем, отриманими раніше.

Учасники, які втратили свої логіни і паролі для доступу до інформаційної сторінки, можуть скористатися додатково створеним спеціальним сервісом «Отримання доступу до Інформаційної сторінки учасника ЗНО-2022/НМТ-2022»

ЗАУВАЖИМО! Команда УЦОЯО наполегливо радить не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека всіх учасників національного мультипредметного тесту! 

Бережіть себе!