Профорієнтаційний тиждень кафедри ресторанного, готельного та туристичного бізнесу УІПА

 

Протягом останнього тижня лютого викладачами кафедри ресторанного, готельного та туристичного бізнесу Української інженерно-педагогічної академії проведено низку профорієнтаційних заходів, спрямованих на:

− ознайомлення майбутніх абітурієнтів з академією;

− особливостями вступу у 2023 році;

− спеціальностями кафедри.

Активну участь в цьому маратоні взяли здобувачі кафедри, які поділилися своїми враженнями від навчанням, баченням власних перспектив у готельно-ресторанному та туристичному бізнесі.

Так, 23-24 лютого відбулася зустріч з випускниками Регіонального центру професійної освіти ресторанного, будівельного та автотранспортного сервісу Харківської області (м. Харків).

Школярі з великим задоволення взяли участь у інтерактивній грі «Раціональне харчування»: 24 лютого – 10-11 класи Водянської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів №11 Добропільської міської ради (Донецька область) та 28 лютого – 11 клас Охоченського ліцею Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області. Викладачі цих навчальних закладів високо оцінили користь цієї гри для узагальнення навчального матеріалу з предмету «Біологія».

2 березня проведено день відкритих дверей в онлайн-форматі. У зустрічі взяли участь абітурієнти, зацікавлені у вступі на спеціальності 181 Харчові технології, 241 Готельно-ресторанна справа і 242 Туризм, а також здобувачі відповідних спеціальностей, викладачі кафедри та представники адміністрації академії.

Здобувачі академії поділилися зі вступниками своїм досвідом і враженнями від навчання, відбулася цікава дискусія.

З нагоди прийдешнього Всесвітнього дня боротьби з ожирінням викладачі кафедри провели зі вступниками жвавий брифінг з раціонального харчування.

Наприкінці зустрічі абітурієнти взяли участь в інтерактивному квізі на краще знання етнічних страв і напоїв різних народів світу, а перемогу здобула учениця Солоніцевського ліцею №2 Лілія Кузьмик. Переможниця отримає подарунок – індивідуальне заняття з математики для підготовки до національного мультипредметного тесту в 2023 році.

Дякуємо всім учасникам за активну участь у зустрічі та запрошуємо всіх бажаючих на наступний, загальноакадемічний день відкритих дверей  в Українській інженерно-педагогічній академії, що відбудеться 17 березня.