Опубліковано демонстраційний варіант НМТ-2023 з фізики

 

Український центр оцінювання якості освіти продовжує готувати та публікувати демонстраційні варіанти предметів національного мультипредметного теста – 2023.

Сьогодні до переліку вже опублікованих додалась демоверсія тесту з фізики і всі потенційні учасники НМТ, які планують вибрати третім предметом фізику, можуть виконати 20 завдань з цього предмета у спеціальному онлайн-середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде у реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета.

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із демонстраційним варіантом тесту на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

Докладніше на сайті УЦОЯО