В УІПА відбулася третя школа педагогічної майстерності «Освіта 4.0 та педагогічна досконалість»

 

З 26 січня по 4 лютого 2022 року, у формі серії тренінгів в офлайн режимі  Українською інженерно-педагогічною академією проведено 3-ю Школу педагогічної майстерності «Освіта 4.0 та педагогічна досконалість: Діджиталізація та якість навчання: цифрові інструменти освітньої взаємодії». 

Школа проводиться в рамках реалізації в УІПА програми вдосконалення викладання у вищій освіті України «Ukraine Higher Education Teaching Excellence Programme», що реалізується Британською Радою в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України і Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Школа педагогічної майстерності призначена для гарантів ОП, викладачів та аспірантів Української інженерно-педагогічної академії та проводиться за організаційної підтримки Громадської спілки «Асоціація з розвитку професійної та неперервної освіти».

Викладачі академії доктор педагогічних наук, професор Бондаренко Т.С., кандидат педагогічних наук, доцент Корнюш Г.В. та кандидат філософських наук Воловчук Н.М. провели серію інтерактивних тренінгів за наступними темами:

- побудова мобільної системи тестування за допомогою хмарного сервісу;

- створення інтерактивної відеолекції за допомогою цифрових інструментів;

робота із сервісом Кахут (створення питань, налаштування вікторини, додавання учасників) ;

- створення інтерактивної дошки та налаштування індивідуальних завдань;

- створення та налаштування ігрових вправ.

У ході роботи школи учасники:

- познайомилися із новими цифровими інструментами освітньої взаємодії;

навчилися використовувати нові цифрові інструменти в освітній діяльності;

- залучилися до спільної роботи з цифровими інструментами.

Сертифікати учасників доступні за посиланням