Керівниця групи з наукової діяльності УІПА представлятиме Академію у проєкті DAAD THEA Ukraine X «Мультиплікаційні тренінги для адміністраторів вищої освіти в Україні»

 

Відбулось перше координаційне засідання для учасників третьої когорти проєкту, що проходить за підтримкою Федерального міністерства освіти і науки Німеччини та Німецької служби академічних обмінів (DAAD) – «Multiplication Training for Higher Education Administrators in Ukraine» / THEА Ukraine Х. До засідання приєдналась переможниця відбіркового етапу, а тепер вже і член проєкту, керівниця групи з наукової діяльності УІПА, доцент кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій Ганна Сергіївна ГРІНЧЕНКО.

Координатор проєкту: Центр забезпечення та підвищення якості Університету прикладних наук Мюнстера, Німеччина, у партнерстві з Сумським державним університетом, Україна.

Проєкт «THEA Ukraine X» спрямований на підготовку та підвищення кваліфікації керівників українських закладів вищої освіти у сфері якості освіти та інтернаціоналізації.