Візит делегації УІПА до WSPA (Польща) у рамках реалізації проєкту з міжнародної мобільності Erasmus+

 

У період з 16 по 22 жовтня делегація Української інженерно-педагогічної академії у складі представниці Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності Кайдалової Ольги, доцента кафедри автоматизації, метрології та енергоефективних технологій Черняк Олени та доцента кафедри краєзнавчо-туристичної роботи, соціальних і гуманітарних наук Черненко Юлії відвідали партнерський виш Вищу школу підприємництва та адміністрації (WSPA), м. Люблін, Польща.

Візит відбувався у рамках проєкту Erasmus+ КА107 міжнародної мобільності викладацького складу та адміністративного персоналу, а також проєкту інтернаціоналізації WSPA.

Окрім основних активностей за проєктом, робочих зустрічей та роботи у виші, наші делегати взяли активну участь у міжнародній дводенній гібридній конференції «Сучасні тенденції менеджменту», яка у проходила у змішаному форматі – офлайн та онлайн. У рамках блоку міні-лекцій від експертів Ольга Кайдалова виступила з доповіддю на тему «Розвиток креативності у студентів та навичок підприємництва: підхід проєкту Create Creative Entrepreneurs», Олена Черняк з доповіддю «Система менеджменту в социотехнічних системах».

Окрім того, під час робочого візиту було досягнуто ряд попередніх домовленостей про подальшу міжнародну та проєктну співпрацю.