Успішно відбулася III Міжнародна літня наукова online-школа «Адаптивні процеси в освіті»

 

Вже традиційно при активній участі Української інженерно-педагогічної академії, 5 та 6 липня проходили заходи III Міжнародної літньої наукової online-школи «Адаптивні процеси в освіті», що була організована Громадською організацією «Школа адаптивного управління соціально-педагогічними системами» за підтримки Громадської спілки «Асоціація з розвитку професійної та неперервної освіти та УІПА.

Цьогоріч у Школі взяли участь понад 80 представників науково-педагогічної спільноти: науковці, викладачі, аспіранти, докторанти, здобувачі наукових ступенів, управлінці та інші працівники освіти.

III Міжнародна літня наукова online-школа «Адаптивні процеси в освіті» об’єднала науковців, здобувачів наукових ступенів та роботу різних наукових шкіл: ГО «Школа адаптивного управління соціально-педагогічними системами», Бердянського державного педагогічного університету, ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України; Інституту професійної освіти НАПН України, кафедри педагогіки, психології початкової освіти та освітнього менеджменту Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради, кафедри педагогіки та менеджменту освіти Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка та науковців із зарубіжжя.

Наукові панелі об’єднали численні регіони України: Вінницьку, Донецьку, Дніпропетровську, Житомирську, Запорізьку, Івано-Франківську, Київську, Львівську, Сумську, Харківську, Хмельницьку, Чернігівську області. До активного наукового обговорення долучилися науковці, Польщі (м. Слупськ), Португалії (м. Порталегре), Словаччини (м. Нітра), Туреччини (м. Стамбул).

Наукова спільнота мала можливість ознайомитися, проаналізувати, висловити свої думки та пропозиції з застосування адаптивних процесів у закладах освіти.

Всі відеозаписи доповідей представлені на YouTube-каналі ГО ШАУСПС 

Хто не мав можливості доєднатися до наукового заходу, запрошуємо переглянути записи. А також рекомендуємо нашим викладачам та науковцям використовувати ці корисні доповіді в якості дидактичного матеріалу для здобувачів освіти та науковців. В час дистанційного навчання та воєнного стану дуже актуальний, корисний матеріал, цікаві ідеї та нові форми організації освітньої взаємодії.