Науковці УІПА взяли участь у Міжнародній конференції у Туреччині

 

Науковці Української інженерно-педагогічної академії д.п.н., професорка кафедри педагогіки, методики та менеджменту освіти Єльникова Г.В. та д.п.н., професорка кафедри інформаційних комп’ютерних технологій і математики Бондаренко Т.С. 9 та 10 листопада взяли участь у роботі Міжнародної конференції 9th International Conference on Future Learning and Informatics: "Creating A Human-Focused Future" , яка відбувалася на базі Atılım University у Туреччині.

Тема конференції: «Створення майбутнього, орієнтованого на людину», а напрями такі: Технологія і людина, Штучний інтелект (AI), Великі дані, Блокчейн, Хмарні системи, Вивчення коду, Когнітивне навчання, Комп'ютерна грамотність, Комп'ютерний зір, Видобуток даних, Глибоке навчання, Дизайн мислення, Цифровий розрив, Цифрова грамотність, Цифрова трансформація, Дистанційне навчання у вищих навчальних закладах, електронний уряд та електронне навчання, Стратегії електронного навчання для модерації та оцінювання, Етика, Очікувана кваліфікація студента в епоху цифрових технологій, Ігрове навчання, Гейміфікація, Зелені ІТ, Взаємодія людини з комп'ютером (HCI), Людина 5.0, Людські розумні міста, Інформаційна грамотність, Інноваційне навчання, Інституційні стратегії, політики, стандарти, акредитація та сертифікація електронного навчання, Інтернет речей (IoT), Управління знаннями, Навчання за допомогою онлайн-ігор, Масові відкриті онлайн-курси (MOOC).

Тетяна Сергіївна та Галина Єльникова виступили із доповіддю «STEM EDUCATION IN THE CONTEXT OF THE ADAPTIVE APPROACH», а також доєдналися до цікавої дискусії щодо стратегій розробки найбільш ефективних методів, технік і технологій, які будуть служити людству в процесі навчання в майбутньому.

Матеріали конференції будуть опубліковані у зарубіжному виданні «Acta Infologica»  де професорка Бондаренко Тетяна входить до складу редколегії журналу.