Представниця УІПА взяла участь у Erasmus+ International Staff and Teaching Week UPSA (Іспанія)

 

Представниця Центру інноваційних освітніх технологій, міжнародних зв’язків та академічної мобільності Української інженерно-педагогічної академії Кайдалова Ольга 17-21 травня взяла участь у роботі International Staff and Teaching Week у Папському університеті Саламанки UPSA (Іспанія) у рамках програми Erasmus+ KA1 ICM.

Папський Саламанський університет (Universidad Pontificia de Salamanca, UPSA) – один з найстаріших приватних папських університетів в Іспанії, у місті Саламанка. Заснований 1940 року рішенням папи Пія XII. Веде свою історію від факультету теології та канонічного права старого Саламанкського університету (1218 р.).

У роботі Міжнародного тижня взяли участь 40 учасників з 18 країн.

Під час роботи основними питаннями, які розглядались, були:

- стратегії інтернаціоналізації UPSA та інших європейських вишів, загальний огляд та обмін досвідом;

- програми COIL;

- роль курикулумів у міжнародній діяльності;

- досвід та практики міжнародної кредитної мобільності вдома та зовнішньої мобільності;

- інтеграція іноземних здобувачів та викладачів тощо.

5 днів інтенсивної роботи, інформативно насичені воркшопи, обмін досвідом з колегами з різних країн стали неймовірними за враженнями та дуже корисними для подальшої роботи та розвитку міжнародної активності нашої академії.

Культурна програма була не менш насиченою за робочу: оглядова екскурсія «золотим» (через колір каміння, з якого вона побудована) містом Саламанкою, цікаві місцеві традиції, екскурсія у старе місто-фортецю Авілу, одну з найбільших фортець Європи.

Дякуємо нашим партнерам, Папському університету Саламанки, за надану можливість!