В рамках відзначення Дня Європи академію відвідали представники дипломатичної місії республіки Словенія

 

За ініціативи представництва ЄС в Україні 18 травня в рамках діяльності Євроклубу УІПА, який є частиною діяльності кафедри іншомовної підготовки, європейської інтеграції та міжнародного співробітництва до Української інженерно-педагогічної академії, завітав Повноважний міністр Посольства Словенії в Україні пан Блаж Масле (Blaž Masle, Minister Plenipotentiary), а також радник з економічних питань пан Тарас Притула.

Зустріч проходила в рамках заходів присвячених Дню Європи, активними учасниками та організаторами яких є члени Euroclub UEPA та студенти академії.

На заході також були присутні представники Євроклубу «Open World» Харківського ліцею №144 на чолі з координаторкою Соколовою Лизаветою Георгіївною.

Програма заходу була дуже насиченою. Спочатку з вітальним словом виступила проректорка УІПА з науково-педагогічної роботи Васильєва Марина Петрівна.

Перший проректор Петров Сергій Валерійович презентував Українську інженерно-педагогічну академію, розповів про досягнення, міжнародні проєкти та програми.

Після цього з музичним привітанням виступив колектив вокально-естрадної студії «Сезам» на чолі з керівником Холодовою Оксаною Володимирівною.

Координаторка Euroclub UEPA Шапаренко Олена Володимирівна розповіла про діяльність клубу та їх досягнення.

Наприкінці зустрічі з промовою виступив Повноважний міністр Посольства Словенії в Україні пан Блаж Масле. Також він висловив величезну підтримку всім українцям, зокрема, зазначив те, що Європейський Союз робить і буде робити усе можливе задля того, щоб якомога швидше наблизити перемогу України.

Під час проведення заходу було проведено євровікторину для учасників євроклубів та студентів академії, яку підготував Повноважний міністр Посольства Словенії пан Блаж Масле та радник з економічних питань пан Тарас Притула. За кожну правильну відповідь вони вручали фірмові призи.

Зустріч із Повноважним міністром Посольства Словенії в Україні пройшла у надзвичайно теплій невимушеній атмосфері.