Стипендіальна програма від Університету штату Пенсільванія для науковців та аспірантів УІПА

 

Університет штату Пенсільванія (Penn State University) оголошує про старт стипендіальної програми для українських науковців та аспірантів. Програма відкрита для тих, хто був змушений покинути своє місце перебування у результаті або з метою уникнення негативних наслідків російської агресії проти України.

Наукові напрями, включені до ініціативи, є гнучкими: університет узгоджуватиме наукові інтереси потенційних українських науковців з інтересами факультетів.

Усього передбачено 20 стипендіальних місць із можливістю переїзду членів родини (дружина/чоловік, діти). Тривалість програми – один календарний рік із можливістю продовження залежно від безпекової ситуації в Україні. Університет надаватиме стипендію, що покриватиме витрати на житло та проживання.

Заявки приймають з 1 травня, їх прийом завершиться після наповнення програми.

Щоб подати заявку на програму, потрібно надіслати англійською мовою інформацію, що вказана у додатку , на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. У копії до листа додати електронну адресу Посольства України у США: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..