Студентство УІПА запрошують до літнього табору «Програмою Лідерства»

 

Молодіжна громадська організація «Українські Студенти за Свободу» запрошує студентську спільноту Української інженерно-педагогічної академії ознайомитись з інформацією та подати заявку на участь у безкоштовному освітньому офлайн-таборі для студентів – «Програмою Лідерства».

Мета Програми – об’єднати студентів, які мріють про вільну, успішну Україну і хочуть брати активну участь у творенні такої країни.

Під час табору учасники прокачають свої знання з економіки, політології, філософії і зможуть краще зрозуміти події в Україні та світі, відвідають практичні воркшопи та тренінги, зокрема, з домедичної підготовки, візьмуть участь у квестах та тімбілдингах тощо.

Проєкт відбудеться 17-21 серпня у форматі освітнього офлайн-табору на території Меджибізького замку (Хмельницька область) поблизу смт Меджибіж. У разі тривог усі учасники будуть переходити в укриття, облаштовані у глибоких підвалах замку, які забезпечують надійний захист.

Участь безкоштовна. Організатори забезпечують трансфер з м. Хмельницький до локації, харчування та роздаткові матеріали. Проживати учасники будуть у наметовому містечку поміж стінами замку.

Дедлайн реєстрації 24 липня (включно).

Більше про Програму можна дізнатися на сайті 

Реєстраційна форма 

Сторінка у Facebook 

Сторінка у Instagram