Можливості еō Business Incubators для наукової спільноти УІПА

 

еō Business Incubators, програма інкубації та акселерації № 1 в Україні, запрошує наукову та підприємницьку спільноту Української інженерно-педагогічної академії скористатись її можливостями та взяти участь у 9-му циклі 3-місячної навчальної програми UCU та інкубаційної програми eo business incubators, спрямованої на підтримку українських стартапів, підприємців та науковців у запуску і масштабуванні технологічних бізнесів.

Через війну процес участі спрощено і скореговано навчальну програму для зручності учасників. Лекції проводяться один раз на тиждень і повторюються протягом того ж тижня. Збільшено кількість сесій з менторами, щоб безпосередньо враховувати потреби стартап-груп.

Прийом заявок розпочинається 20 жовтня.

Подати заявку  

Про еō Business Incubators:

− 60 менторів світового рівня;

− з 18 країн світу;

− 7,7 мільйонів доларів – сума зборів випускників Інкубатору у вигляді інвестицій, грантів та послуг в натуральній формі із загальною передбачуваною оцінкою понад 94 мільйони доларів. 

Контактна інформація:

Проф. Едуард Сімсон:

+38 050 32 55 899 (cell, Viber, WhatsApp), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

Вікторія Любецька:

+38 050 34 34 331 (Viber, WhatsApp), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.