Додаткові стипендії на навчання та проведення науково-дослідних робіт у ЗВО Словаччини на 2022-23 н.р.

 

Уряд Словацької Республіку виділив додаткові стипендії для здобувачів освіти та викладачів на навчання та проведення наукових досліджень у закладах вищої освіти Словацької Республіки на 2022-2023 навчальний рік:

− 12 стипендій на навчання за освітнім рівнем бакалавр або магістр (термін навчання від 1 місяця до 10 місяців);

− 8 стипендій на навчання або науково-дослідних робіт для аспірантів та для викладання лекцій або науково-дослідницьких робіт для викладачів ЗВО (термін від 1 до 10 місяців).

Детальна інформація та перелік необхідних документів розміщено на сайті Міністерства освіти, науки досліджень та спорту Словацької Республіки 

Документи приймаються до 26 жовтня.

Для участі в конкурсі кандидатам також необхідно надіслати необхідні документи на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та на поштову адресу Міністерства освіти і науки України: пр.Перемоги, 10, місто Київ, 01135, зазначивши в темі листа/на конверті «Стипендії на навчання в Словацькій Республіці 2022».

Неповні пакети документів, а також документи, що надіслані з порушенням встановлених термінів і умов, до розгляду не приймаються.